Om Mette Ravn

Viden, kvalitet og kærlighed til smag

Jeg er vild med vanilje!

Derfor er Mette Ravn Vanilje en drøm, der er gået i opfyldelse. Interessen for vanilje hænger tæt sammen med min interesse for mad og for hvor vores fødevarer kommer fra.

Det drejer sig både om vaniljens kvalitet og om dens vej til vores køkkener, og er drevet af en glæde ved at bruge mine sanser: Dufte, smage, se og føle maden. Jeg har både økologiske og konventionelt dyrkede vaniljer i sortimentet, fordi nogle af de bedste vaniljer ikke har et økologisk certifikat.

Mit løfte til dig

Når du investerer i en vaniljestang fra Mette Ravn Vanilje, så lover jeg dig, at den er af den højeste kvalitet. Det betyder blandt andet...

Z

Vanillinindhold

Vanillin er det stof, der giver smagen af vanilje. Al vanilje her har mindst 1,7% Det er jeg den eneste der garanterer.

 

 

Z

Sort og oprindelsesland

Jeg angiver altid vaniljens sort og oprindelsesland, for uden den information kan man jo ikke vide, hvordan den smager. 

Z

Vandindhold

Er det for højt går vaniljen til, er det for lavt bliver vaniljen tør. Mine vaniljestænger har et vandindhold ml 30 og 35%

 

 

Z

Holdbarhed

En god vanilje bliver som vin bedre med alderen. Al vanilje som jeg sælger har derfor en holdbarhed på flere år - også selvom datostemplet siger noget andet.

Invester i en god vaniljestang

Det kan nemlig godt betale sig! En god vaniljestang er måske ikke engang den dyreste løsning, fordi du kun behøver at tage et lille stykke af den for at få en masse smag.

God vanilje har desuden, hvis opbevaret korrekt, en meget lang holdbarhed, så selvom du kun bruger vanilje et par gange om året, så kan vaniljestænger af høj kvalitet sagtens holde sig. De bedste stænger bliver endda bedre med alderen.

 

Folkene bag

Vi gør os umage 

Mette Ravn

Mette er vaniljemesteren. Hun er et passioneret madøre, naturmenneske og har privat både hund, bi- og hønsehold.
Hun er uddannet økonom og har i mange år arbejdet med forretningsudvikling, blandt andet i Afrika.

Her hentede hun viden og mod til helt at hellige sig vaniljen: Som forhandler af kvalitetsvanilje, som foredragsholder om vanilje og som dommer i vaniljekonkurrencer.

Kontakt Mette Ravn Vanilje

Adresse

Horserødvej 17
2100 København Ø

Telefon

+45 4128 1002