Louise – Eventyrlyst og faglighed

Mød vores nye farmmanager

Af Louisa Augoustakis


Nyt skud på stammen

Den 1. februar 2023 startede Louise Kaas Hvalsøe som ny farmmanager på vaniljefarmen i Tanzania.

Den rejselystne jyde har i en lang årrække rejst til Tanzania – både som turist, på kulturudveksling med sin dansegruppe, i forbindelse med sin kandidat i afrikastudier og senest i en praktik hos Lake Victoria Vanilla som økologisk landmand.

Louise er videbegærlig og brænder for at lande et sted, hvor hendes mange fagligheder og personlige interesser kan komme i spil. Derfor er Lake Victoria Vanilla en fantastisk mulighed, hvor Louise kan få fingrene i jorden og i kulturen – og så kan hun også få trænet sit allerede gode swahili med de lokale.

 

Drømme der tager rod

For Louise er jobbet på farmen i Tanzania en drøm, der går i opfyldelse. Tanzania har en helt særlig plads i hendes hjerte og Louise har gået med en spirende lyst til at prøve at bo i Tanzania i en længere periode.

Forholdet til Tanzania er faktisk så stærkt, at Louise siger: jeg har en kærlighed til Tanzania, som jeg har haft i mange år. Så det føles meget som at komme hjem på en eller anden måde.”

 

Velkommen! 

Vi glæder os til at byde Louise velkommen på farmen, hvor hun skal være en del af vores managementteam. Hun vil i samarbejde med Field Manager Anneth organisere og drive arbejdet på farmen.

Louise skal også lave research, forbedre jordkvaliteten og den økologiske kompost, der produceres og benyttes til at nære vaniljeplanterne.

Som Louise selv siger: “En ting er op af, på det der gror, altså vaniljen, men det handler også om, alt det der foregår under jorden.”

 

Dette indlæg er et uddrag. Den fulde artikel er på engelsk og kan findes på Lake Victoria Vanillas blog

Louise Kaas Hvalsøe i marken på vaniljefarmen

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *