Crowdfunding – hold nu op!

Crowdfunding – hold nu op!

af | 19. feb. 2020 | Events og medier | 0 Kommentarer

Vores crowdfunding kampagne var ved at lægge os ned

Vi var slet ikke forberedte på, at SÅ mange skulle have lyst til kvalitetsvanilje.
Og til at opleve, hvor store forskellene er på de forskellige vaniljer. For vanilje er jo ikke bare vanilje.

Det gav nogle herlige, lange arbejdsdage for at få det hele pakket, og vi måtte bestille nye leverancer hjem for at have nok. Og som den slags nu engang er, så blev de sidste dage rigtig hektiske.

Så tak til alle jer der støttede. Jeg smiler hver gang jeg tænker på det og er oprigtigt stolt og taknemmelig for, at det kunne lade sig gøre.

Nu er alle pakkerne sendt ud og fra de tilbagemeldinger, vi har fået, er alle glade og tilfredse. Jeg håber, at nogle af jer har lyst til at anmelde vaniljerne her på siden. Ville det hjælpe hvis jeg lokkede med en konkurrence?

Vi kommer til at udvide udvalget, og jeg arbejder benhårdt på, at der skal være flere økovaniljer i sortimentet. Første nye vanilje er udsolgt før den kommer i butikken, for vores vaniljeabonnement har vist sig at være populært. Nogle bruger det som en gave, mens andre bare vil forkæle sig selv.

Irma har også fået øjnene op for min vanilje. Jeg er inviteret til møde med dem i næste uge, og i løbet af foråret vil mine varer være at finde i udvalgte Irmabutikker.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *