Rebeccas Siri Corbos Vinderopskrift
Portioner:
12 stkTilberedelsestid:
25 minutterSværhedsgrad:
NemKøkken:
SødtIntroduktion
Mandelkager
Af Mette Ravn
Rebecca har givet os lov til at dele hendes lækre vinderopskrift på mandelkager. De er lette at lave og behøver ikke blive bagt i den fine muslingeform, – en madeleine- eller muffinform kan sagtens bruges
Om opskriften siger Rebecca selv:
”Opskriften kan kombineres med meget, og den kan laves glutenfri, for der er meget lidt mel, som man godt kan udelade. Og så er den let at lave!”
Hvis du endnu ikke har læst interviewet med Rebecca, så kan du nå det, mens kagerne er i ovnen, eller når du nyder mandelkagerne med en god kop kaffe. Interviewet kan findes på bloggen.

Ingredienser
Dej
100 g smør
100 g sukker
100 g æggehvider
100 g mandelmel
40 g hvedemel
0,5 vaniljestang
2 g salt
14 g bagepulver
Topping
(Bornholmsk) honning
Tørret, kværnet rugbrød
Tørret appelsinskal
Materialer
Bageform, f.eks. muslingeform
Sprøjtepose
Fedtspray
Gasbrænder




Instruktioner
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Smelt smørret og mix det med de øvrige ingredienser til en ensartet masse.
- Kom dejen i en sprøjtepose.
- Spray bageformen med en fedtspray.
- Fyld formene med dej.
- Bag kagerne i ca. 9 min.
- Lad kagerne køle let af inden de tages ud af formene. Lad kagerne afkøle helt.
- Efter afkøling brændes overfladen forsigtigt med en gasbrænder.
- Smør toppen med honning og drys med rugbrød og appelsinskal.
Feedback og forslag
Har du prøvet opskriften, så skriv til mig og fortæl hvad du synes om den.
Skriv dine ønsker, og hvis du har en fantastisk opskrift, som du gerne vil dele, så send den til mig. Bruger vi din opskrift her på siden, sender jeg dig en vaniljestang som tak.
0 kommentarer