Julegaveidé

af | 1. dec. 2020 | Baggrund, Events og medier, Vaniljelivet | 0 Kommentarer

Det her er et gæsteindlæg af forfatter og journalist Signe Wulff

Karen Blixen starter sit fremragende værk Den afrikanske farm sådan her:

”Jeg havde en farm i Afrika ved foden af bjerget Ngong. Selve ækvators linje trak sig over højlandet femogtyve mil længere nordpå. Men min farm lå to tusinde meter over havet. Midt på dagen kunne man nok føle det, som om man var kommet højt op og tæt til solen, men eftermiddagene og aftnerne var klare og svale, og nætterne var kolde.”

Karen Blixen bog

I køkkenet med Karen Blixen, af Signe Wulff

Jeg har i sagens natur aldrig mødt Karen Blixen, men når jeg taler med Mette og hører om hendes vaniljefarm, kommer jeg uvægerligt til at tænke på Blixen: Der er mange overvejelser, tanker og problematikker, der ligner. Og det var præcis derfor, Mette og jeg lærte hinanden og kende. Hun skrev til mig: ”Jeg har læst din bog, og jeg føler mig ærligt talt lidt som Karen Blixen. Jeg har en vaniljefarm i Afrika.”

Måske bliver det en dag åbningen på en bog – hvem ved? Mens du venter på Mettes hjemmedyrkede vanilje, kan du læse med i I køkkenet med Karen Blixen, der handler om Blixens passionerede forhold til gastronomien.

Skriv til mig på skriv@thewriteone.dk med emnet ”Den afrikanske farm”, så kan du købe min bog med 50 % rabat og få den for 200 kr.

Signe Wulff
Forfatter | Journalist
The Write One | Kvindevin

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *