Bananpandekager med vaniljeekstrakt
Portioner:
1 personTilberedelsestid:
5 minutterSværhedsgrad:
NemKøkken:
MorgenmadIntroduktion
Bananpandekager med vaniljeekstrakt
Af Mette Ravn
Jeg laver de her pandekager til morgenmad flere gange om ugen, og jeg tror ikke jeg kan blive træt af dem. Jeg tilføjer som regel blåbær, for dem har jeg altid i fryseren, og topper med det jeg nu har i køkkenskuffen.
Det tager mindre end fem minutter at lave dem, så det er virkelig en go-to ret, også på travle morgener.
Vaniljeekstrakten er perfekt når det skal gå hurtigt, og bare et par dråber giver masser af smag.

Ingredienser
Topping
Frugt, bær, nødder, en god müsli, lidt honning…




Instruktioner
Bananpandekage
- Put banan, æg, havregryn og vaniljeekstrakt i en skål.
- Blend det til ensartet.
- Smelt en klat smør på panden.
- Hæld dejen ud på panden og skru ned til medium varme.
- Tilsæt blåbær (eller hvad du har lyst til).
- Når pandekagen er færdigbagt på den ene side, vendes den og steger færdig på den anden side. Den kan godt være lidt skrøbelig, så brug en stor paletkniv.
- Vend over på en tallerken, pynt med det du har lyst til, og spis straks.
Feedback og forslag
Har du prøvet opskriften, så skriv til mig og fortæl hvad du synes om den.
Skriv dine ønsker, og hvis du har en fantastisk opskrift, som du gerne vil dele, så send den til mig. Bruger vi din opskrift her på siden, sender jeg dig en vaniljestang som tak.
0 kommentarer